duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterOPINII Tia Șerbănescu - Toamnă gri

OPINII Tia Șerbănescu – Toamnă gri

După victoria PNL (34%) în fața PSD (30%), harta politică s-a împărțit între galben și roșu. Ai zice că a colorat-o pandemia care dă fiori lumii întregi silind-o să renunțe la relaxările de peste vară.

Contaminările s-au înmulțit, în spitale nu mai sunt paturi dar scandalurile se țin lanț. Învins de Clotilde Armand la sectorul 1, Tudorache (care altfel părea un om potolit) parcă a turbat: a pretins că USR PLUS „au furat voturi” și a cerut reluarea alegerilor – precum acei fotbaliști care pierzând meciul în direct speră să îl câștige în reluare.

Ca dovadă supremă, Tudorache a prezentat imagini din sala cu voturi unde un individ căuta ceva asistat de câteva persoane. Ghinion! Cel care scotocea (după lista cu semnături) era șoferul lui Tudorache și angajat al BES, ca și ceilalți.

O operațiune de rutină – prezentată ca scena răpirii sacilor rămași pe loc. Oricum sunt două dosare penale pe această temă așa că (poate) vom afla cine e vinovat. Și de ce naiba nu există BEC.

Când s-a ars? Clotilde (gură mare) n-a rămas datoare în această împrejurare și a cerut „anchetarea și arestarea lui Tudorache”. Simțind că-i rost de panaramă, Firea vrea și ea reluarea votului pe capitală.

Adică să tot votăm până iese Firea. Madam Firea ar trebui să-i zică sărumâna și bodaproste lui Băsescu, căci dacă nu lua el voturi din dreapta, ea mânca o bătaie soră cu moartea.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE