România, în fața asaltului barbariei

Azi noapte, în Timișoara, la ATI, un tânăr medic de 28 de ani, a cedat psihic. Avea tot viitorul înainte. Presiunea uriașă, oboseala inumană și tensiunea socială l-au copleșit.

În acest timp, descreierații urlă pe străzi că vor libertate. O libertate pe care o confundă cu haosul. Au primit-o cadou în decembrie 89 și acum o batjocoresc arzând măști și urlând sloganuri odioase. Sunt benzi de șoșoci și georgesimioni, de huligani care vorbesc în numele poporului român. Tot ce pot ei să ofere poporului român e acest scandal dezgustător și periculos.

Acum se știu bine câteva lucruri:bandele sunt conduse de o rețea de indivizi coordonați de la București, cu mesaje transmise de la centru, cu adrese și ținte precise. Se cunoaște cu nume și prenume cine anume coordonează agresiunea din stradă. Să ne înțelegem:sub agresiune se află România întreagă, bunul-simț, sănătatea și viața cetățenilor români,corpul medical,autoritățile și fiecare dintre noi. Se știu perfect conexiunile financiare și politice, interne și externe, ale nucleului care destabilizează România.

Se știe și se vede de altfel cu ochiul liber de unde vin ordinele, de vreme ce canalele mediatice rusești sunt turate la maximum. Este momentul unei cotituri în fața asaltului barbariei care acționează cu limbajul urii și cu metode clasice de luptă psihologică. Avem responsabilii și cunoaștem și masele de manevră, ca la carte.

Întrebarea este dacă liderii politici din PNL,PSD,USR-PLUS și UDMR înțeleg ce se așteaptă de la ei în aceste luni grele. De la AUR nu așteptăm nimic; vrem să-i vedem puși în fața propriilor lor responsabilități.

Cu dovezile pe masă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.