sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterOprişan se revoltă după ce Ciolacu l-a „zburat" de pe lista pentru...

Oprişan se revoltă după ce Ciolacu l-a „zburat” de pe lista pentru Parlament: Nu e stăpânul PSD să facă asta

Marian Oprişan, „baronul” de Vrancea, a reacţionat într-o intervenţie telefonică la Digi24, după ce preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat invalidarea listei pentru alegerile parlamentare trimisă de PSD Vrancea, listă deschisă chiar de numele lui Oprişan.

Cu acest prilej, Oprişan afirmă că „Marcel Ciolacu nu este stăpânul PSD deci domnia sa nu putea să facă acest lucru”.

„L-a făcut la propunerea domniei sale Consiliul Politic Naţional. Eu le respect decizia colegilor mei, numai că în acest moment domnul secretar general Paul Stănescu are obligaţia să transmită hotărârea de invalidare organizaţiei judeţene, iar Consiliul Politic Judeţean al PSD din Vrancea, care este singurul organism abilitat de statut, […] să facă propuneri şi să aprobe propunerile pentru listele la Senat şi Camera Deputaţilor. Consiliul Judeţean al PSD urmează să ia în discuţie hotărârea de invalidare iar Consiliul Judeţean al PSD Vrancea are posibilitatea să facă noi propuneri sau să le menţină pe cele anterioare”, a avertizat baronul PSD de Vrancea.

Oprişan susţine că iniţial nici nu a mai vrut să candideze pentru Senat, dar cum colegii săi „l-au dorit cu ardoare”, „nu putea să-i lase şi le-a respectat decizia”.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a mai precizat că îi „scapă” motivul pentru care Ciolacu a invalidat lista, cu atât mai mult cu cât el nu ar avea probleme de integritate.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE