ORA DE VARĂ. La noapte DĂM CEASURILE ÎNAINTE – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Data:

În ultima duminică din luna martie, România trece la ora vară.

Astfel, în noaptea de 28 spre 29 martie, ora 03.00 devine ora 04.00. Aproape toate țările europene vor face această schimbare a ceasului. Totuși, există excepții: Belarus, Rusia și Islanda.

Pentru prima dată, schimbarea orei a apărut la inițiativa lui Benjamin Franklin, în anul 1908, pentru ca oamenii să beneficieze de mai multă lumină în lunile de vară. Ulterior, în perioada crizei…

Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare