luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterORADEA Primăria a montat 447 de camere de supraveghere. Întregul oraş este...

ORADEA Primăria a montat 447 de camere de supraveghere. Întregul oraş este „sub lentilă”

Primăria Oradea a început încă de anul trecut modernizarea sistemului unic de supraveghere video existent pe domeniul public al orașului, cu scopul principal de a crește siguranța cetățenilor, de a putea permite analiza și prelucrarea semnalului video inteligent, cât și recunoașterea numerelor de înmatriculare a autovehiculelor parcate în locuri nepermise.

În acest sens, s-a organizat o licitație pentru extinderea sistemului de supraveghere prin achiziționarea a 600 de camere video, câștigătorul licitației fiind RCS&RDS. Valoarea achiziției a fost de 3.164.040 lei (fără TVA).

Tipurile de camere de supraveghere achiziționate sunt: camere panoramice cu vedere 360 grade (PTZ), camere control trafic (LPR – pt. citirea numerelor de înmatriculare) și camere cu vedere de ansamblu.

Sistemul de supraveghere a fost gândit pentru a fi modernizat în 3 etape. În etapa I, care s-a consumat deja, s-a realizat modernizarea sistemului de stocare, procesare video și dispecerizare (video wall şi staţii de lucru), echipamentele noi achiziționate fiind instalate la sediul IPJ Bihor de pe str. Calea Aradului nr. 78.

Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE