miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăNewsletterORADEA Puşi de Poliţia Locală, oamenii străzii au adunat două tone de...

ORADEA Puşi de Poliţia Locală, oamenii străzii au adunat două tone de gunoaie de pe malul Crişului Repede

Poliţia Locală Oradea a pus săptămâna aceasta oamenii străzii ridicaţi din oraş, la treabă, aceştia din urmă adunând două tone de gunoaie de pe malul Crişului Repede.

Resturile adăposturilor improvizate care au fost dezafectate şi deşeurile strânse de pe porţiunea delimitată de podurile Sovata şi Densusianu au fost transportate din teren de către angajaţii RER Vest.

„Persoanele fără adăpost identificate în oraş au făcut au făcut curăţenie în urma lor după care au fost transportate la Adăpostul de noapte sau trimise în localităţile de domiciliu”, a declarat pentru BIHOREANUL directorul Poliţiei Locale Oradea, Cristian Beltechi.

Potrivit directorului, Poliţia Locală organizează astfel de acţiuni aproape săptămânal pentru curăţenie şi ordine pe domeniul public şi pentru a stăvili fenomenul cerşetoriei.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE