ORADEA Puşi de Poliţia Locală, oamenii străzii au adunat două tone de gunoaie de pe malul Crişului Repede

Poliţia Locală Oradea a pus săptămâna aceasta oamenii străzii ridicaţi din oraş, la treabă, aceştia din urmă adunând două tone de gunoaie de pe malul Crişului Repede.

Resturile adăposturilor improvizate care au fost dezafectate şi deşeurile strânse de pe porţiunea delimitată de podurile Sovata şi Densusianu au fost transportate din teren de către angajaţii RER Vest.

“Persoanele fără adăpost identificate în oraş au făcut au făcut curăţenie în urma lor după care au fost transportate la Adăpostul de noapte sau trimise în localităţile de domiciliu”, a declarat pentru BIHOREANUL directorul Poliţiei Locale Oradea, Cristian Beltechi.

Potrivit directorului, Poliţia Locală organizează astfel de acţiuni aproape săptămânal pentru curăţenie şi ordine pe domeniul public şi pentru a stăvili fenomenul cerşetoriei.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Noi gândim, nu doar muncim!

Un val de emoție publică genera, în urmă cu două zile, întâia listare la Bursa din New York (NYSE) a unei companii românești „unicorn”,...

Ministrul Drulă vine cu vești bune pentru infrastructura rutieră majoră din zona București – Ilfov

"Dacă nu vor fi depuse iarăși contestații (ceea ce ne dorim cu toții), vom semna curând contractul de proiectare și execuție", a anunțat ministrul.

Scandalul dintre USR și PNL continuă la Iași. Primarul intră în grevă japoneză

Mihai Chirica, primarul Iașului, și Cosette Chichirău, președintele USR Iași, s-au lansat într-un război al declarațiilor politice după ce bugetul Iașului a fost respins joi seară, după o ședință de 8 ore. Chirica a spus că va intra în grevă japoneză de luni și că va întrerupe orice relație cu USR-PLUS, pe care îi acuză de „dilentatism politic” și că au trântit bugetul.