vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterOrădeanca Florica Cherecheş va fi preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu...

Orădeanca Florica Cherecheş va fi preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, sâmbătă, după încheierea şedinţei Biroului Politic Naţional al formaţiunii, că orădeanca Florica Cherecheş va conduce Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii, din cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale.

Sâmbătă, liderii PNL din ţară s-au reunit în Biroul Politic Naţional pentru a desemna persoanele care vor ocupa funcţii importante în stat. 

„Organizaţiile PNL au formulat propuneri pentru poziţiile de secretar de stat, preşedinţi şi vicepreşedinţi de agenţii. A existat o evaluare făcută de o comisie desemnată de preşedinţii organizaţiilor judeţene. În urma evaluării, am supus validării BPN un număr de 72 de candidaţi pentru poziţiile respective, oameni care urmează să gireze funcţii importante în Statul Român şi să susţină premierul, miniştrii în activitatea executivului”, a declarat Ludovic Orban, la finalul şedinţei.

Între alte câteva nume, el a dat-o exemplu pe Florica Cherecheş, despre care a spus că va fi preşedinta ANDPDCA, iar numirea oficială urmează să fie făcută de premierul Florin Cîţu. 

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE