joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterOrădeanul George Puşcaş, dezamăgit de anularea meciului cu Norvegia: "Nu-mi vine să...

Orădeanul George Puşcaş, dezamăgit de anularea meciului cu Norvegia: „Nu-mi vine să cred unde s-a ajuns cu acest virus”

După ce meciul României cu Norvegia, din Liga Naţiunilor, care trebuia să aibă loc duminică seară, s-a anulat din cauza pandemiei de Covid-19, fotbalistul orădean George Puşcaş s-a declarat dezamăgit.

„Nu-mi vine să cred unde s-a ajuns cu acest virus, fotbalul e pe plan secund. Nu am cum să fiu fericit pentru această anulare. Noi am acumulat o energie în toată această perioadă de antrenamente şi aşteptam cu nerăbdare partida”, a declarat atacantul naţionalei, potrivit frf.ro.

Colegul lui Alin Toşca a spus că îşi dorea să joace această partidă. „Îmi doream să jucăm această partidă, să avem şansa de a arăta suporterilor români că la Oslo a fost doar o întâmplare. Acum, tot ce ne rămâne este să păstrăm această energie pozitivă şi să o dublăm pentru meciul din Irlanda de Nord”, a declarat sportivul.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE