joi, iunie 24, 2021
AcasăRețeaOraș adormit sau cetățeni responsabili? – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Oraș adormit sau cetățeni responsabili? – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Străzile din Sibiu arată pustii și fără viață, parcările – mai libere ca niciodată, centrele comerciale au fost închise, chiar și în zona pietonală a centrului istoric se simte o liniște apăsătoare.

Restricțiile decise prin ordonanță militară pentru a preveni răspândirea noului coronavirus îi obligă pe sibieni să nu mai părăsească locuința fără un motiv bine întemeiat.

Mai ales după ce prin oraș s-au dat amenzi de peste 60.000 de lei,…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE