joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterOrban: „Asigurăm desfășurarea alegerilor încât riscul de infectare cu COVID-19 să fie...

Orban: „Asigurăm desfășurarea alegerilor încât riscul de infectare cu COVID-19 să fie zero”

Guvernul susține că este pregătit pentru desfășurarea alegerilor parlamentare 2020, în așa fel încât să nu existe risc de infectare cu noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban spune că alegerile se vor desfășura în așa fel încât să nu se infecteze nimeni. Ludovic Orban susține că Guvernul este pregătit pentru alegeri pe timp de pandemie.

„Noi suntem pregătiţi să asigurăm condiţiile de desfăşurare a campaniei electorale şi de organizare a zilei votului de asemenea natură încât riscul de răspândire a virusului, de contaminare a persoanei care participă la procesul de vot să fie egal cu zero”, a afirmat Orban, la începutul şedinţei de Guvern, care a fost prezidată de preşedintele Klaus Iohannis.

El a spus că duminică s-au desfăşurat alegeri în România, menţionând votul pentru preşedintele Republicii Moldova.

„Celor care bat toba cu amânarea alegerilor le aduc aminte că duminică au fost alegeri în România. S-a votat pentru preşedintele Republicii Moldova şi din fericire votul în România a fost un vot pozitiv, care s-a dus spre candidatul pe care noi îl sprijinim, spre Maia Sandu”, a adăugat Orban.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE