luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterOrban, după consultările de la Cotroceni: Florin Cîţu – premier, preşedintele PNL...

Orban, după consultările de la Cotroceni: Florin Cîţu – premier, preşedintele PNL – şeful Camerei Deputaţilor

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, luni, la ieşirea de la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, că partidul său e “consecvent acţiunii sale politice şi angajamentelor din campania electorală” astfel că “rămâne dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta”.

„Dorim formarea unui guvern de centru-dreapta cu posibili parteneri USR-PLUS, UDMR, de asemenea grupul minorităţilor naţionale, cu un program de guvernare care să cuprindă cele mai importante măsuri ale planului de dezvoltare al României pe care PNL l-a prezentat românilor în campanie. I-am prezentat preşedintelui propunerea noastră de premier – este în persoana lui Florin Cîţu, de asemenea şi cealaltă componentă a mandatului şi anume aceea ca preşedinţia Camerei Deputaţilor să fie deţinută de preşedintele PNL”, a afirmat Orban.

Fostul premier a mai precizat că l-a informat pe preşedintele Klaus Iohannis “despre evoluţia discuţiilor de până în prezent cu posibilii parteneri şi de asemenea l-am informat de dorinţa noastră de a continua aceste negocieri astfel încât să ajungem la un rezultat care să permită învestirea unui guvern de centru-dreapta într-un termen rezonabil”.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE