vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziPoliticăOrban: ”Eu am un mesaj constructiv, pozitiv, de unitate, un mesaj în...

Orban: ”Eu am un mesaj constructiv, pozitiv, de unitate, un mesaj în care îmi prezint proiectele, viziunea, şi nu mi-am atacat niciodată colegii de partid”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi seara, că nu se va schimba şi va rămâne la fel de dedicat partidului, la finalul cursei electorale interne pe care o desfăşoară acum pentru un nou mandat în fruntea liberalilor.

„Voi fi la fel. La fel de dedicat partidului, la fel de implicat în viaţa fiecărei organizaţii, la fel de deschis către membrii PNL, la fel de serios şi de hotărât în toate acţiunile şi la fel de fundamentat în toate deciziile pe care le propun partidului”, a declarat președintele PNL.

Acesta îşi desfăşoară campania internă cu un mesaj constructiv, în care îşi prezintă viziunea şi proiectele, precizând că nu şi-a atacat colegii de partid.

„În ceea ce mă priveşte pe mine, eu am un mesaj constructiv, pozitiv, de unitate, un mesaj în care îmi prezint proiectele, viziunea, şi nu mi-am atacat niciodată colegii de partid”, a precizat liderul PNL.

Potrivit acestuia, noua echipă aleasă a filialei judeţene Hunedoara va trebui să pregătească cu mare atenţie alegerile locale viitoare, cu candidaţi puternici în localităţile importante, astfel încât liberalii să se poată confrunta „de la egal la egal” cu PSD.

„Ca partid de guvernământ (PNL, n.r.) trebuie să prezinte locuitorilor judeţului Hunedoara o strategie de dezvoltare, în care să fie utilizate toate resursele disponibile, indiferent că sunt resurse publice sau resurse private, pentru a putea permite dezvoltarea economică, fructificarea tuturor avantajelor pe care le are judeţul Hunedoara, indiferent de ce zonă este vorba (…) Toate zonele trebuie să aibă o perspectivă de dezvoltare şi trebuie mobilizate toate resursele financiare, materiale, umane pentru a putea pune în practică această strategie de dezvoltare”, a conchis Ludovic Orban.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE