Orban: „Polonezii duc cea mai subversivă și insidioasă politică din Europa” | Aktual24

Data:

spot_img

Orban: „Polonezii duc cea mai subversivă și insidioasă politică din Europa”. Viktor Orban a atacat și Polonia în discursul pe care l-a susținut, sâmbăta, la Băile Tușnad. El a susținut că polonezii au cea mai deranjantă politică din toată Europa.

„Polonezii duc cea mai subversivă și insidioasă politică din Europa”, a susținut Orban, citat de Telex.

Citește și: Mircea Miclea, psiholog: „În momentul de față, noi nu avem niciun fel de elite din partidele care există, interesate de rezolvarea problemele țării. Partidele nu au elite rezolutive!”

„Ne dau lecții de morală, ne critică pentru relațiile noastre cu Rusia, în timp ce, în același timp, cumpără gaz din Rusia prin intermediari. Chiar și francezii sunt mai buni de atât, ei cumpără, de asemenea, gaz rusesc, dar nu educă Ungaria”, a acuzat premierul Ungariei.

Continuarea în Aktual24

Citește și: Ladislau Roth, dirijor israelian, supraviețuitor al Holocaustului, a împlinit 104 ani: „Ceea ce am trăit sunt lucruri care nu ar fi voie să fie uitate nicicând”

„Schimbări cu care nu ne-am mai întâlnit în ultimii 500 de ani”

„După părerea mea, vine o lume nouă (…) Suntem în cursul unor schimbări cu care nu ne-am mai întâlnit în ultimii 500 de ani.

Şi despre ceea ce eu vorbesc acum este modificarea, schimbarea ordinii mondiale, care este un proces pornit din Asia.

Citește și: Biserica Ortodoxă Română ar trebui să recunoască preocupările Institutului Elie Wiesel de a nu repeta greșelile legionarismului ca fiind absolut legitime. Ionuț Mavrichi | INTERVIU

Foarte pe scurt şi foarte primitiv formulând, în următoarele decenii, sau poate că şi în următoarele secole, Asia va deveni centrul definitoriu al lumii. (…)

Eu cred că procesul este inevitabil, pentru că de partea Asiei stă avantajul demografic, avantajul tehnologic, avantajul capitalului şi se echilibrează forţele armate”, a declarat Viktor Orban, potrivit agerpres.

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procuroarea Felicia Popovici revine la șefia DNA Oradea | Bihoreanul

Procuroarea Felicia Popovici revine la conducerea Serviciului Teritorial Oradea...