Ordonanța imposibilă: Primăria Oradea caută dozatoare şi dezinfectanţi pentru cele 2.600 de scări de bloc din municipiu « ebihoreanul.ro

Primăria caută dozatoare şi dezinfectanţi pentru dotarea celor peste 2.600 de scări de bloc din Oradea. Municipalitatea este obligată să doteze cu biocide şi să dezinfectate spaţiile comune din blocuri prin Ordonanţa Militară 4 adoptată duminică seară. Primăria a cerut încă de săptămâna trecută asociaţiilor de proprietari să facă dezinfecţia spaţiilor comune, însă doar 90 din cele 832 de asociaţii s-au conformat până luni după-amiază.
partajează acest articol:
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Summitul B9 de la București. România și Polonia, pilonii centrali ai Flancului Estic NATO

Situația din Estul Ucrainei și sporirea constante a prezenței militare ruse din Peninsula Crimeea reprezintă un risc permanent de instabilitate pe Flancul Estic al NATO unde România și Polonia sunt actorii principali, din perspectiva capabilităților pe axa Baltica-Marea Neagră.

CNAIR a lansat licitația pentru drumul de mare viteză București – Alexandria

"Drumul național actual DN6 este demult depășit în termeni de capacitate, traficul fiind de zeci de mii de vehicule pe zi", spune ministrul Transporturilor.

Apa din Târgu Secuiesc se filtrează din fonduri europene, dar tot e murdară

Conținutul cel mai șocant în grupul Tiszta vizet a pohárba! a fost mulțimea de fotografii și material video despre cum curge apă de culoarea cafelei din robinetele din oraș, și nu de puține ori se vede chiar zațul depus în cești, chiuvete, vane.
partajează acest articol: