Oțelul încearcă să mai aducă un fost campion « viata-libera.ro

Echipa-fanion a orașului încearcă să își definitiveze lotul cât mai curând, pentru a putea aborda cu mai multă încredere următorul sezon.

SC Oțelul se pregătește pentru ediția 2020-2021 cu un nou proiect, în principal prin aducerea foștilor jucători din perioada de glorie a echipei, plus promovarea tinerilor din propria pepinieră. Astfel, Popescu, Neagu și Gavrilă au semnat deja cu Oțelul, iar următorul vizat ar fi Cristian Sîrghi, care a ratat recent…

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Criza politică s-a terminat. Ce prevede noul protocol negociat de liderii coaliției PNL – USR PLUS – UDMR

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au convenit, marți seara, după șase ore de negocieri, asupra unor completări la protocolul de funcționare a coaliției,...

Valeriu Gheorghiță: “Începe vaccinarea prin centre mobile și cu sprijinul echipelor mobile, în primele 14 județe din țară”

Programările pentru imunizare se vor putea face și direct la centrul de vaccinare

Moldovenii cu pașaport românesc s-ar putea vaccina în România

Premierul Florin Cîţu a purtat marți discuții cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, despre vaccinarea în țara noastră a cetățenilor români din Republica Moldova, indiferent unde aceștia locuiesc.