joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterPacient COVID-19 sunat de Poliția Locală, la două zile după ce acesta...

Pacient COVID-19 sunat de Poliția Locală, la două zile după ce acesta murise

Lipsă de colaborare și de interes (cel puțin) între instituțiile statului implicate în activitățile de limitare a răspândirii virusului COVID-19.

Un focșănean a relatat, pe Facebook, o întâmplare ai cărei protagoniști au fost membrii familiei sale și Poliția Locală Focșani. Vali Dima spune că polițiștii locali au sunat pe telefonul mobil al tatălui său să verifice dacă acesta, confirmat pozitiv cu noul coronavirus, respectă regulile de carantină, la două zile după bărbatul decedase la spital!?!

„Nu știe stânga de dreapta?!Vineri, 6 noiembrie 2020, Poliția Locală Focșani sună direct pe numărul de mobil al tatălui meu, pentru a confirma prezența la domiciliu (carantină DSP).

Răspunde mama, care le comunică, stupefiată, faptul că soțul nu poate vorbi cu ei, pentru că decedase cu mai bine de 48 de ore în urmă, la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon”! Evident, nu a primit niciun răspuns la întrebarea „Dar dumneavoastră nu comunicați deloc?”!

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE