duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterPacient cu COVID, mort după ce a așteptat patru zile un loc...

Pacient cu COVID, mort după ce a așteptat patru zile un loc liber la ATI

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din localitatea hunedoreană Gelmar, a murit după ce a așteptat timp de patru zile să se elibereze un loc la ATI în spitalul din Orăștie. 

Unitatea sanitară era cea mai apropiată de domiciliul bărbatului, însă familia a contactat mai multe spitale din Timișoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Arad și Reșița pentru a le cere să-l interneze, atunci când medicii de la Orăștie i-au spus că nu au loc acolo.

Drama familiei Avringean a început în urmă cu patru zile, când fiica bărbatului a făcut un apel disperat pe contul de socializare pentru ca tatăl său, Toma Avrigean, să fie primit de un spital și să beneficieze de tratament corespunzător. Din păcate, peste tot pe unde a sunat i s-a transmis că nu sunt locuri libere la Terapie Intensivă și i s-a recomandat să aștepte.

Deși bărbatul a urmat acasă un tratament prescris de medici, starea i s-a deteriorat constant iar astăzi a decedat.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE