miercuri, 25 mai 2022
AcasăNewsletterPacient internat la Spitalul de Infecțioase Cluj: „Experiența proprie cu COVID19 bate...

Pacient internat la Spitalul de Infecțioase Cluj: „Experiența proprie cu COVID19 bate orice afirmație contrarie”

Un bistrițean internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, a tras un semnal de alarmă pentru toți cei care au dubii în legătură cu existența virusului COVID19.

Astfel, Iustin Moldovan, pacientul infectat cu noul coronavirus, și-a expus experiența proprie pe Facebook. Chiar dacă la început și el considera că are doar o gripă, situația i s-a agravat și a ajuns să trăiască pe pielea sa momente de groază. Bărbatul spune că nu a mai întâlnit niciodată o asemenea „gripă”:

„Pot să vă confirm că realitatea mea, experiența proprie bate orice postare sau comentariu. Sunt pozitiv de marți. Din inconștiență doar de marți. (…), din 26 Octombrie sunt izolat, acasă. Dar am zis și eu că e «doar» o gripă. Doar că n-am avut niciodată așa o gripă. Și nu cunosc pe nimeni care să fi avut simptome de-astea de gripă cum am avut eu (tot așa cum nu au nici alții cunoștințe pozitive SARS-COV).”

Iustin Moldovan a resimțit numeroase simptome COVID19. Printre acestea se numără febra, frisoanele, moleșeala, epuizarea maximă, tusea seacă și oboseala cronică, fără alte afecțiuni asociate.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE