miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterParcare cu plată la Alba Iulia. Șoferii riscă amenzi. Cum se poate...

Parcare cu plată la Alba Iulia. Șoferii riscă amenzi. Cum se poate plăti abonamentul

De luni, 1 februarie, cei care nu-și plătesc locul de parcare publică pe care-l ocupă cu mașina în Alba Iulia riscă să fie amendați. Potrivit ”calendarului” anunțat de reprezentanții Primăriei, ia sfârșit ”perioada de grație” de două săptămâni în care au fost aplicate doar avertismente. Deocamdată, administrația locală nu a anunțat că ar fi prelungită această perioadă.

Reamintim că sistemul parcărilor publice cu plată a intrat oficial în vigoare din 18 ianuarie, în municipiul Alba Iulia.

Tarifele de parcare sunt între 2 lei pe oră (zona zero – roșie), 1 leu pe oră (zona 1 – albastră) și 0,5 lei pe oră (zona 2- galbenă), fiind disponibile și variante de taxare la o jumătate de oră, 2 ore sau o zi.

Abonamentele costă 50 lei pe lună sau 300 lei pe an pentru persoane fizice, respectiv 100 lei pe lună / 600 lei pe an pentru persoane juridice.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE