sâmbătă, iunie 19, 2021
AcasăRețeaParcurile, locurile de joacă și stațiile de autobuz din Reșița au fost...

Parcurile, locurile de joacă și stațiile de autobuz din Reșița au fost dezinfectate în prima zi de weekend « expressdebanat.ro

În loc de prichindei, mămici, tătici și bunici, parcurile și locurile de joacă reșițene au fost împânzite astăzi de echipe de muncitori, care au dezinfectat fiecare aparat de joacă, alee și băncuță. Același lucru s-a întâmplat și cu stațiile de autobuz.

În paralel, au loc activitați pentru măturatul stradal și spălatul carosabilului de către operatorul…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE