Păreri Pefoc – specialiștii ne ajută să descoperim avantajele unui șemineu electric « banatulazi.ro

Dacă bugetul tău sau zona în care locuiești, nu îți permite achiziționarea sau instalare unui șemineu pe lemne clasic cu cos de fum, și ești în căutarea unei soluții alternative de încălzire, dar mai ales pentru decorarea cu stil și eleganță a locuinței tale, specialiștii de la PEFOC ne propun o gamă la preț redus de șeminee decorative, ideale pentru spațiile mai mici, precum un apartament la bloc.

Bazându-ne pe expertiza lor de peste 20 de ani în materie de…

partajează acest articol:
Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: