miercuri, 28 iulie 2021
AcasăNewsletterPărinții cer redeschiderea școlilor la Cluj! Situația va ajunge în instanță

Părinții cer redeschiderea școlilor la Cluj! Situația va ajunge în instanță

Mai mulți părinți din Cluj-Napoca urmează să solicite luni redeschiderea școlilor, prin depunerea unei acțiuni la Curtea de Apel Cluj.

Avocatul Mihaela Morar va depune, împreună cu mai mulți părinți clujeni, o acțiune de anulare a Ordinul prin care s-au închis școlile, la Clurtea de Apel Cluj, potrivit G4media. Părinții au fost puși într-o situație dificilă de când s-au închis școlile.

„Este un demers ad-hoc, pentru că suntem mai mulți părinți afectați de această decizie de închidere a școlilor. Am redactat acțiunea în anulare și o vom depune luni la Curtea de Apel Cluj, în vederea anulării Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență prin care s-a prelungit măsura închiderii școlilor cu 14 zile”, a transmis avocata Mihaela Morar, conform sursei menționate.

În motivarea făcută, a fost anexată și Legea Educației, potrivit căreia învățământul reprezintă o prioritate națională.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE