duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterParlamentarii au rămas fără pensii speciale. Legea de anulare, adoptată

Parlamentarii au rămas fără pensii speciale. Legea de anulare, adoptată

UPDATE: Legea pentru anularea pensiilor speciale ale parlamentarilor a fost adoptată în varianta propusă de PSD. Au votat 357 pentru, 0 abțineri, 0 împotrivă. Singurii care nu au votat au fost parlamentarii UDMR.

______________________

Legea prin care se anulează pensiiile speciale ale parlamentarilor prevede că nu se vor mai plăti nici indemnizațiile pe care le primesc deja deputații și senatorii din mandatele anterioare.

Proiectele depuse de PNL și USR PLUS au fost respinse și în plen.

Comisia permanentă a Camerei Deputaților și Senatului privind statul deputaților și senatorilor a aprobat miercuri, cu majoritate de voturi, proiectul de lege depus de către PSD pentru anularea pensiilor speciale ale parlamentarilor. 

Documentul, care este supus la vot în plenul Parlamentulu tot miercuri, prevede că încetează și plata indemnizațiilor pentru limită de vârstă acordate deja deputaților și senatorilor care au ajuns la vârsta pensiei. 

Comisia pentru statutul senatorilor și deputaților a respins proiectele de lege similare avansate de către PNL și USR. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE