Parlamentarii campioni la încasat bani de la stat

Data:

Grupul civic „Integritate pe bune”, lansat de Valeriu Nicolae, împreună cu peste 100 de voluntari, a publicat o analiză cu privire la parlamentarii „campioni” la primirea de sume forfetare.

Pe listă de află 30 de parlamentari care iau lună de lună 14.040 de lei, ajungând să strângă anual 168.480 de lei. Scorul în acest meci de încasat bani publici este: 17 – PSD, 9 – PNL, 2 – UDMR și 2 – Minorități (0 de la AUR sau USR).Pe listă se află şi deputatul botoşănean Lucian Trufin, din partea PSD. Alături de acesta se află şi nume grele: premierul-general Ionel Ciucă, președintele Senatului, liberalul Florin Cîțu, ministrul socialist al Sănătății Alexandru Rafila etc.Materialul complet îl puteţi citi aici.

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare, deși au 4 și 3 dosare penale

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare până...

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, 31 martie

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, de...