Parlamentarii de Timiș au dat împrumuturi de sute de mii de euro, partidelor și unor persoane fizice / Express de Banat

Data:

spot_img


Mai mulți parlamentari de Timiș au acordat împrumuturi de sute de mii de euro către partidele din care fac parte și unor persoane fizice. Ministrul Transporturilor și rectorul Universității de Vest țin la secret numele celor pe care i-au împrumutat.

Opt dintre cei 14 parlamentari de Timiș, deputați și senatori, declară că au acordat mai multe împrumuturi, în ultimul an, în lei sau valută, unor persoane fizice sau partidelor pe care le reprezintă.

Parlamentarii de Timiși au dat împrumuturi de sute de mii de euro

Deputații de Timiș sunt generoși. Din ce au reușesc să îi ajute și pe alții. De data aceasta, ne oprim la bilanțul banilor pe care deputații i-au dat, în ultimul an, sub formă de „împrumuturi acordate în nume personal” unor persoane fizice sau partidelor care i-au propulsat în funcțiile publice.


Citește și Familia Vicol – Ciorbă a vândut un ceas cu aproape 1 milion de lei


Potrivit declarației de avere cel mai recent publicată, deputatul PNL de Timiș Ben Oni Ardelean a împrumutat-o pe Rebeca Ardelean cu 60.000 de euro și 247.900 lei. Și Nicu Fălcoi (USR) a fost generos. În ultimul an l-a împrumutat pe Laurențiu Marian Vasile cu 25.000 de lei. Laurențiu Marian este consilier județean din partea USR.


Citește și Cartelul din Carpați. Despre averea impresionantă a unor lideri liberali, în Sinaia și Franța


În cazul senatorilor de Timiș, la Alina Gorghiu figurează un împrumut de 100.000 de lei acordat cabinetului individual de avocatură Pop Tudor-Octavian – Alina Gorghiu și alte două – 150.000 USR (Aurelian Amurăriței – Isar Lucian), respectiv 613.923 lei (Risk and Treasury Advisory Isar Lucian).

Lucian Isar este soțul senatoarei de Timiș. Sebastian Răducanu declară un împrumut în valoare de 484.500 lei acordat Didonei Răducanu, mama parlamentarului.

Debitori ținuți la secret


Alți doi parlamentari de Timiș preferă să nu deconspire numele celor cărora le-au dat bani cu împrumut. Deputatul PSD Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, declară un împrumut către o persoană fizică, în valoare de 545.898 lei, potrivit declarației de avere de pe site-ul Camerei Deputaților.

În cazul liberalului Marilen Pirtea, rector al Universității de Vest din Timișoara, e vorba de patru împrumuturi acordate în nume personal acelorași sau mai multor persoane fizice, a căror valoare totală se ridică la 390.000 de euro.


Citește continuarea în Express de Banat

Urmăriți PressHUB și pe Google News!


(Sursa foto: Express de Banat)

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related