Partidă de sex plătită cu 15.000 de euro. Iată cum s-a încheiat “destrăbălarea”!

Un individ a obligat o tânără de 23 de ani din Iaşi să se prostitueze şi a ajutat-o să fure 15.000 de euro. Poliţiştii au făcut razii în Bucureşti şi Vaslui, confiscând un autoturism şi bani. 

Pe numele tânărului de 25 de ani a fost deschis un dosar penal pentru proxenetism şi complicitate la furt, fiind închis după gratii pentru 30 de zile, iar fata este cercetată pentru furt calificat şi a fost trimisă în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

“La data de 28 februarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat trei percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti şi judeţului Vaslui, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi furt calificat. Tânăra de 23 de ani, cu ajutorul tânărului, i-ar fi sustras 15.000 de euro unui bărbat.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.