marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterPartide noi, practici vechi. Emanuel Ungureanu, în fruntea listei pentru Camera Deputaților,...

Partide noi, practici vechi. Emanuel Ungureanu, în fruntea listei pentru Camera Deputaților, dar la Buzău

Deputatul Emanuel Ungureanu a fost protagonistul unui adevărat scandal la USR-Plus Cluj, filială care, duminică la Conferința Județeană, l-a plasat abia pe poziția a cincea pe lista candidaților pentru Camera Deputaților.

Principal contracandidat al lui Emil Boc la alegerile din 27 septembrie, Ungureanu a afirmat că la desemnarea candidaților a avut loc un „măcel politic”, afirmând că au existat „mizerii” și un „mecanism perfid” de desemnare a candidaților pentru alegerile parlamentare.

Acum, surpriză, deputatul clujean a fost desemnat să deschidă lista pentru Camera Deputaților tocmai la… Buzău.

”Au avut nevoie de un om cu notorietate, de anvergură și o voce pe zona de sănătate. M-au cerut și am acceptat după trei zile de analiză. A fost o convenție, eu deschid la Camera Deputaților, un coleg de la Plus, Moraru, deschide la Senat. E un protocol semnat, nu e nimic impus.

Eu am fost invitat de filială după anunțul public că îmi caut filială. Repet, cei de la USR-PLUS Buzău au creat protocol cu liste, absolut tot. Nu a venit nimic în plic de la centru, Este document oficial, nu se putea altfel, este un statut…”

Transilvania Reporterhttp://www.transilvaniareporter.ro
Săptămânalul Transilvania Reporter este primul şi singurul săptămânal quality de pe piaţa de media din Transilvania, cu articole de autor, analize şi sinteze prin care dezvoltă actualitatea, cu un conţinut axat pe ceea ce înseamnă Transilvania, prin spirit şi cultură.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE