Partidul te face om: Vicele PNL Iași, angajat prin concurs intern la Consiliul Județean. Ce salariu motivant primește

Data:

Cătălin Nicoară, vicepreședinte al Organizației Municipale PNL Iași, a fost angajat fără concurs de Costel Alexe la Consiliul Județean (CJ), la sfârșitul anului 2020. Președintele PNL Iași l-a făcut consilier personal. În anul următor, Nicoară a dat concurs pentru un post de funcționar și acum este anajat cu un salariu de 5.700 de lei net, potrivit ReporterIS.

Oficial, Nicoară trebuie să citească rapoartele de activitate ale companiilor din subordinea CJ, ca și cum ar fi un specialist mega-calificat în toate domeniile: drumuri, aviație, cultură, fiind și inginer, și jurist, și economist. În realitate, e absolvent de Filosofie.

Costel Alexe a transformat Casa Pătrată în Orfelinatul liberalilor de pripas. Consilierul județean Marius Minea și-a angajat soția tot la CJ, fără concurs! Și soția primarului din Holboca tot la Județ și-a găsit serviciu.

Continuarea, în ReporterIS!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare, deși au 4 și 3 dosare penale

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare până...

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, 31 martie

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, de...