Pași spre normalitate în plină pandemie! Locuitorii unui sat din Timiș vor renunța la butelie! « expressdebanat.ro

Data:

Un proiect important pentru locuitorii din comuna Sânandrei, județul Timiș, se desfășoară pe timp de pandemie. Este vorba despre introducerea gazului metan în satul Covaci, un proiect care are mari șanse să fie finalizat în următoarele luni.

Proiectul a fost depus în martie, odată cu finalizarea studiului de fezabilitate și a obținerii avizelor necesare. Edilul comunei Sânandrei…

Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare