miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterPatricia Țig, eșec în setul decisiv la Roland Garros, cu Fiona Ferro

Patricia Țig, eșec în setul decisiv la Roland Garros, cu Fiona Ferro

Aventura Patriciei Țig la Roland Garros s-a încheiat. Românca a pierdut în 16-imile de finală ale turneului parizian în fața Fionei Ferro, o sportivă ambițioasă, care a profitat și de un mare atuu: publicul.

A fost 7-6 (6), 4-6, 6-0 pentru franțuzoaică, care și-a asigurat, astfel, prezența în optimi pentru a doua oară consecutiv.

Așa cum era de așteptat, meciul dintre Patricia și franțuzoaica Ferro a fost unul extrem de echilibrat, dar și cu multe emoții. S-a jucat de la egal la egal până la final, cea mai mare diferență dintre cele două sportive înregistrându-se în setul decisiv (6-0 pentru Ferro).

În primul set, cele două sportive nu au stat prea mult „despărțite” una de cealaltă. De fiecare dată când Patricia a reușit să ia un break, adversara sa s-a montat și a reușit să restabilească imediat egalitatea.

S-a ajuns în tiebreak, unde, mai norocoasă a fost franțuzoaica. Împinsă de la spate si de publicul prezent la meci (aproximativ 1.000 de oameni), Fero a jucat fără greșeală și și-a adjudecat tiebreak-ul cu 8-6.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE