joi, 23 septembrie 2021
AcasăNewsletterPatronii români, obligați să vândă cafenelele și restaurantele din cauza pandemiei

Patronii români, obligați să vândă cafenelele și restaurantele din cauza pandemiei

Patronii din Industria HoReCa sunt cei mai afectați de pandemia de Covid-19, iar unii dintre ei au fost nevoiți chiar să închidă afacerea.

Site-urile de vânzări sunt pline cu anunțuri de vânzare a unor afaceri mici din industria HoReCa în urma pandemiei de Covid-19. Cei mai mulți antreprenori au trecut cu bine de primul val de infectări din primăvară, însă reapariția unor măsuri stricte i-au făcut pe unii patroni să renunțe definitiv la afacere și să scoată la vânzare cafenelele sau restaurantele.

Unul dintre patronii care nu își mai pot plăti angajații este un fost militar ucrainean care și-a împlinit visul de a fi antreprenor, aici, în România. Omul renunță la a cincea din cele opt cafenele care i-au adus profit până acum.

Ion Railean, antreprenor: „Include absolut toate resursele de care are nevoie o persoană pregătită ca să dea drumul la activitate. 2019 a fost un an bun, care a avut o cifră de afaceri de peste 200 şi ceva de mii de euro. La un moment dat n-am mai putut să ducem toate activitățile pe minus”, scrie Monitorul de Cluj.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE