miercuri, 28 iulie 2021
AcasăNewsletterPatru comune muscelene, plus jumătate din Câmpulung, fără apă de 24 de...

Patru comune muscelene, plus jumătate din Câmpulung, fără apă de 24 de ore

De joi, de la prânz, o avarie gravă la sistemul de alimentare cu apă potabilă a oraşului Câmpulung Muscel a lăsat cam jumătate din oraş fără apă. Cel mai grav suferă cartierul Grui, care nu dispune, în proximitate, de prea multe surse alternative de apă potabilă.

În afară de oraşul Câmpulung, alimentarea cu apă a fost sistată şi în comunele Bughea de Jos, respectiv de Sus, Albeştii de Muscel şi Schitu Goleşti.

„Vã comunicãm faptul cã, în aceastã dimineaţă, a apărut o avarie la conducta de alimentare a rezervorului Grui-Măgura… Echipele noastre de intervenţie au început deja toate operaţiunile necesare remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create şi vã mulţumim pentru înţelegere”, a transmis, printr-un comunicat de presă, operatorul local de profil Edilul SA Câmpulung.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE