Pelerinaj religios în Capitală la Biserica Sf. Mina. Aproape 1.000 credincioși, la coadă

Data:

Aproape o mie de credincioși astepta miercuri dimineață să se închine la racla cu moaștele Sfântului Mina aflate la biserica cu același nume din Sectorul 3.

Coada se întinde pe zeci de metri după cum arată fotografiile publicate de G4Media.ro. În tradiția Bisericii, Sfântul Mina iî ocroteste pe pagubiti, și acordă ajutor celor nedreptatiti in procese si celor ce au pierdut ceva sau au fost inselati.

Astfel, pe 11 noiembrie când este praznicul în calendarul ortodox, la Biserica „Sfantul Mina” din Bucuresti, vin mii de credincioși pentru a se ruga la racla cu moaștele mucenicului Mina.

La fața locului sunt prezenți și zeci de jandarmi, potrivit surselor G4Media.ro, care, periodic, le recomandă pelerinilor să respecte regulile de protecție sanitară în context pandemic. Deocamdată nu au avut loc incidente, au mai precizat sursele.

Revista 22
Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: