Percheziții DNA la Consiliul Județean Caraș-Severin | Express de Banat

Data:

spot_img

Percheziții DNA la Consiliul Județean Caraș-Severin. Organele de cercetare penală au intrat, în urmă cu puține momente în Consiliul Județean Caraș-Severin, căutându-l pe președintele Romeo Dunca sau pe unul dintre cei doi vicepreședinți.

În prealabil, procurorii anticorupție s-au prezentat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru a ridica documente și a pune întrebări cu privire la aparatul RMN, vândut în mandatul fostei conduceri cu suma de 10.000 de euro.

Asta, în ciuda faptului că proprietarul de drept era altul decât Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Mai exact, Consiliul Județean Caraș-Severin care-l dăduse în administrare societății Salus Remedis.

Continuarea în Express de Banat

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: expressdebanat.ro)

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Spitalul Pediatric Monobloc, un pas mai aproape de realizare | Monitorul de Cluj

Spitalul Pediatric Monobloc, un pas mai aproape de realizare....

Portavocile propagandei pro-ruse | Puterea a Cincea

Portavocile propagandei pro-ruse. În plină perioadă a amenințărilor hibride...

Primăria Constanța cumpără curtea Palatului Regal din Mamaia | Info Sud-Est

Primăria Constanța cumpără curtea Palatului Regal din Mamaia. Terenul...