Percheziții DNA la Sindicatul Liber din Metrou și la reședința lui Ion Rădoi

Data:

DNA efectuează 17 percheziții, miercuri dimineață, la mai multe locații din Capitală, printre care și la sediul Sindicatului Liber din Metrou, dar și la reședința președintelui Ion Rădoi, au declarat surse judiciare pentru G4Media.

Perchezițiile vin după ce Ministerul Transporturilor și Metrorex au evacuat spațiile comerciale controlate de sindicat de la metroul din Capitală.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, l-a acuzat pe Ion Rădoi, liderul sindical de la metroul bucureştean, că se află în spatele protestului spontan din martie, care a blocat Capitala. Începând din aprilie, angajații Metorex și ai primăriilor de sector au evacuat spaţiile comerciale de la metrou.

Citește articolul integral în G4Media

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Orașul în care facturile de încălzire pe luna februarie sunt cu 25% mai mari

Orașul în care facturile de încălzire pe luna februarie...