Percheziții în dosare de braconaj, în Brăila și Buzău. Ce au descoperit polițiștii

Data:

spot_img

Polițiștii din Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brăila, împreună cu colegii din Poliția municipiului Brăila și Poliția orașului Ianca, au efectuat patru percheziții domiciliare în județele Brăila și Buzău.

În urma acestora, au fost descoperite și ridicate 5.711 elemente de muniție și un încărcător pentru armă letală în imobilul din localitatea Balta-Albă din Buzău, care era folosit de un bărbat italian de 53 de ani, care păstra aceste elemente în afara prevederilor legale referitoare la deținerea armelor și munițiilor.

De asemenea, au fost descoperite și confiscate 24 exemplare de vânat, peste 30 kg de carne de vânat și suma de 3.600 de lei.

Citește și: Putin poate pierde în Ucraina dar poate câștiga în România. Iată cum

În plus, în imobilul din municipiul Brăila, care era tot al aceluiași cetățean italian, au fost găsite și confiscate 39 de exemplare de păsări vânat.

Citește articolul integral pe Debraila.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Poliția Română)

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related