sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterPercheziții în Pitești și Mioveni la persoane bănuite de trafic de droguri

Percheziții în Pitești și Mioveni la persoane bănuite de trafic de droguri

În această dimineață, ofiţerii DIICOT-Serviciul Teritorial Piteşti, sub coordonarea unui procuror de caz, au descins la cinci adrese, în municipiul Pitești şi în orașul Mioveni, la locuinţele unor persoane de origine albaneză, persoane suspectate că au făcut trafic de droguri de mare risc.

Pe lângă droguri, poliţiştii mai au informaţii că ar putea găsi pe domeniile pe care le deţin persoanele suspecte, arme, dar şi alte lucruri care contravin Legii.

Cauza vizează săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deţinere de droguri de risc și mare risc, fără drept, pentru consum propriu. Patru dintre suspecţi au fost găsiţi la domiciliu şi vor fi conduşi la audieri. Cel de-al cincilea, se pare că acum, nu se află pe teritoriul României.

Jurnalul de Argeșhttps://jurnaluldearges.ro
Publicaţia Jurnal de Argeş a fost înființată în 1994 membru BRAT membru al Clubului Român de Presă, membru fondator în Patronatul Presei Locale – ROMEDIA, membru fondator AOA Argeș (Asociația Oamenilor de Afaceri), membru al Camerei de Comert, Industrie și Agricultură Argeș.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE