Percheziții într-o comună din Bihor. 3 consilieri locali PNL, acuzați de mită electorală | Bihoreanul

Data:

spot_img

Percheziții într-o comună din Bihor. 3 consilieri locali PNL, acuzați de mită electorală. Acţiunea s-a derulat la locuinţele a trei consilieri liberali, între care se numără şi Vasile Pop, fost candidat la funcţia de primar al comunei Sârbi din partea PNL.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, percheziţiile s-au desfăşurat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, într-o anchetă pornită după denunţul unor persoane care pretind că, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din 9 iunie, li s-au oferit bani pentru a vota cu candidaţii PNL pentru funcțiile de primar și consilieri locali.

Citește și: Extensii ale Moscovei în România. „Clubul de Gândire Gold” împinge propaganda și în teritoriu

Adrian Moza susţine că dosarul „este o hărţuire”

Conform aceloraşi surse, acţiunea s-a desfăşurat strict la locuinţele consilierilor locali PNL Ionuţ Paşcalău, Adrian Moza şi Vasile Pop, cel din urmă fiind liderul PNL Sârbi şi fost candidat la funcţia de primar în comună din partea formaţiunii, iar anchetatorii au ridicat telefoanele mobile ale celor trei persoane, laptopuri şi documente. 

Nici reprezentanţii Poliţiei Bihor şi nici cei ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea nu au oferit informaţii oficiale despre acţiune ori amănunte despre numărul persoanelor anchetate şi acuzele concrete care li se aduc.

Citește și: Cei mai bolnavi angajați din județele României

Căutat pentru a-şi prezenta punctul de vedere, Vasile Pop nu a fost găsit, iar Adrian Moza susţine că dosarul „este o hărţuire”, „o acţiune cu scop clar denigrator”, indicându-i ca artizani pe adversarii politici din PSD şi pe şeful de post din comună, „care se ştie că e de partea lor”.

„Nu pot să ştiu ce au făcut alţii, dar eu nu am dat nici bani, nici altceva, nimănui. Nici nu am fost chemat până acum la audieri în acest dosar, nu mi s-a adus la cunoştinţă nicio acuzaţie, nimic”, a declarat, pentru BIHOREANUL, Moza. 

Continuarea în Bihoreanul

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related