sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterPERCHEZIȚII la persoane bănuite că au înșelat cu bani falși mai mulți...

PERCHEZIȚII la persoane bănuite că au înșelat cu bani falși mai mulți comercianți din Alba. Ce au descoperit anchetatorii

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni au desfășurat 8 percheziții, în județul Bihor, fiind vizate fapte de înșelăciune și punere în circulație de bancnote contrafăcute. Cinci persoane au fost conduse la audieri.

Potrivit IPJ Alba, marți, 8 decembrie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia au desfășurat 8 percheziții, toate pe raza județului Bihor, la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Acțiunea a vizat membrii unei grupări care ar fi pus în circulație bancnote euro contrafăcute, cu prilejul achiziționării de diverse bunuri.

În cauză, există bănuiala rezonabilă că, în perioada ianuarie – iulie 2020, membrii grupării ar fi abordat diverși comercianți, în special din zonele rurale ale județelor Alba, Bihor și Hunedoara și ar fi făcut cumpărături cu bancnote contrafăcute, pentru care ar fi propus schimburi valutare la cursuri avantajoase.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE