Pericol şi la Sântandrei: Peste 4 tone de azotat de amoniu, depozitate neconform într-o fermă « ebihoreanul.ro

La două zile după ce au găsit în curtea unui loclanic din Roşiori aproape 11 tone de azotat de amoniu depozitat neconform, comisarii Gărzii de Mediu Bihor au depistat o situaţie similară la Sântandrei. În curtea unei ferme, ei au găsit mai mulţi saci cu 4.200 de kilograme din substanţa periculoasă, ţinuţi direct pe pământ. Specialiştii atrag atenţia că azotatul de amoniu trebuie ţinut exclusiv pe platforme betonate, deoarece în amestec cu apa poate exploda.
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Președintele CSM, Bogdan Mateescu, o reclamă la forul pe care îl conduce pe Raluca Prună pentru critici aduse pe Facebook

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Bogdan Mateescu a reclamat-o pe Raluca Prună forului pe care îl conduce pentru un mesaj critic postat de...

Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tricolorii și-au aflat adversarii

Am încredere că vom reuși o performanță importantă. Am spus-o și înainte de EURO 2019 că mergem la turneul final să facem viața grea oricărui adversar și să ne calificăm la Jocurile Olimpice. O spun și acum că îmi doresc o medalie olimpică”, a declarat Mirel Rădoi, antrenorul selecţionatei de fotbal a României.

Bugetarii Galațiului dau cei mai mulţi bani la stat. Salarii mari, taxe și impozite pe măsură

Nu e un secret pentru nimeni că salariile din sectorul bugetar sunt cu mult mai mari decât cele din sectorul privat.