luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPersoanele din etapa a II-a vor fi reprogramate din 28 ianuarie. Înștiințate...

Persoanele din etapa a II-a vor fi reprogramate din 28 ianuarie. Înștiințate prin SMS și e-mail despre noile date

Vaccinul Moderna va fi administrat în România începând cu 1 februarie, anunță Comitetul Național de Coordonare a Activităților de Vaccinare. Rapelul pentru vaccinul fabricat de această companie se face la 28 de zile.

De asemenea, reprogramarea persoanelor incluse în Etapa a II-a de vaccinare din categoria de domenii esențiale va începe de joi, 28 ianuarie.

Toate persoanele ce vor fi reprogramate vor fi înștiințate prin SMS și e-mail unde vor fi specificate noile date și intervale orare pentru administrarea vaccinului.

De asemenea, prin e-mail vor primi o nouă recipisă care conține noile date de programare, existând, totodată, posibilitatea de vizualizare a recipisei în secțiunea „Programările mele”, direct în platformă.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE