sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitatePescari ceva mai altfel s-au întrecut pentru Campionatul Mondial

Pescari ceva mai altfel s-au întrecut pentru Campionatul Mondial

Lacul Dognecea din Caraș-Severin a găzduit, în premieră pentru țara noastră, Campionatul Național de Pescuit sportiv pentru persoanele cu dizabilități. Competiția a decis sportivii calificați la Campionatul Modial.

De departe, însă, toți participanții sunt niște învingători, mai ales dacă este să vorbim despre cadrul natural care a găzduit competiția dar și bucuria posibilității de a participa la astfel de competiții sportive.

Primul Campionat Național de Pescuit Sportiv  pentru persoane cu dizabilități a avut loc sub egida „Speak Your Mind” și a fost găzduit de Lacul Dognecea din județul Caraș-Severin.

Această competiție reprezintă  o primă etapă de selecție în vederea participării la Campionatele Mondiale din anul 2021, organizatorul campionatului fiind Federația Română de Pescuit Sportiv.

Competiția a avut două manșe și a debutat în jurul orei 9:00, constând în accesul la standuri şi pregătirea pentru manşa 1. A urmat ”nădirea grea” și debutul primei manşe.

La finalul celei de a doua manșe s-a făcut cântărirea exemplarelor și categorisirea lor, urmată de o festivitate de premiere.

Cristian Franț
Jurnalist de investigații din Banat, a avut numeroase colaborări atât cu presa locală, cât și cu cea centrală, dar și activități în mediul ONG. Corespondent Realitatea TV, autor a numeroase anchete în Adevărul, a semnat și pentru Express de Banat sau Puterea. Acum scrie pentru Reșița.ro și este editor coordonator al cotidianului online Știri din Banat.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE