vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterPesedistul Ostaficiuc și-a angajat familia și toată organizația PSD Iași la Drumuri...

Pesedistul Ostaficiuc și-a angajat familia și toată organizația PSD Iași la Drumuri Naționale

Deputatul PSD s-a mutat cu totul în DRDP, deși acolo făcea doar figurație: și-a adus după el soția și cumnatul plus cinci tinerei de la Organizația Municipală PSD, pe care o conduce. Sora i-a fost angajată la Consiliul Județean. Toți merită să aibă niște cariere frumoase la stat, chiar dacă drumuri nu se mai fac de 30 de ani

Soția și cumnatul la „Drumuri”, sora la Consiliul Județean. La prima instituție, Marius Ostaficiuc a fost șef serviciu și director, la a doua consilier județean. Acum, Ostaficiuc e deputat, președinte al filialei municipale a PSD. Iar pe unii dintre apropiații de la partid i-a plantat la Drumuri. Politica și cariera la stat, mână în mână.

Până la alegerile parlamentare din decembrie 2020, locul de muncă al lui Marius Ostaficiuc a fost la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, ca șef departament „venituri”. Ostaficiuc a îndeplinit această funcție în perioada 2012020, anterior fiind șef serviciu comercial (2016-2017) și director comercial (2012-2016), toate la DRDP.

În 2017, în filiala de la Iași a companiei a ajuns și soția sa, Ramona, inginer. Potrivit declarației de avere pe care a completat-o în decembrie 2020, Marius Ostaficiuc a câștigat de la DRDP în 2019 peste 93.000 de lei net (o medie lunară de 7.816 lei).

Tot în 2019, soția sa, Ramona, a acumulat venituri de aproximativ 40.000 de lei, adică o medie de 3.300 lei/lună, o bună parte a anului fiind în concediu de creștere a copilului.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE