marți, 27 iulie 2021
AcasăRețeaPeste 10.000 de elevi silitori din Timișoara, răsplătiți și în acest an...

Peste 10.000 de elevi silitori din Timișoara, răsplătiți și în acest an școlar! Burse în valoare de peste 7 milioane de lei « expressdebanat.ro

Peste 10.000 de burse vor fi acordate elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din Timișoara. Proiectul de hotărâre, votat de consilierii locali, prevede alocarea a peste 7 milioane de lei, prioritate având bursele sociale, de studiu și de performanță.

Suma pusă la bătaie va acoperi 10.430 de burse. Aproape 8.800 de elevi primesc burse de merit,…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE