Peste 130 de studenţi medicinişti « crisana.ro

Peste 30 de studenţi ai Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea din anii terminali s-au înscris, în ultimele 24 de ore, ca voluntari, alături de alţi 100 voluntari medicinişti, pentru a ajuta doctorii de la Spitalul Judeţean şi Spitalul Municipal şi autorităţile în lupta cu noul coronavirus.

„În acest moment, sunt peste 130 de voluntari care deja au contracte de voluntariat încheiate cu spitalele bihorene şi care vor merge şi mai departe. Aceştia o sută…

Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

STUDIU | Ivermectina, niciun beneficiu în tratarea pacienților infectați cu COVID-19 cu forme medii sau severe

Cel mai mare studiu științific de până acum arată că Ivermectina nu are niciun beneficiu în tratarea pacienților cu o afectare moderată în urma infecției cu SARS-CoV-2.

Clujul, tot mai aproape de a scăpa de restricții. Rata incidenței COVID-19, în continuă scădere

Rata de incidență a cazurilor COVID-19 în municipiul Cluj-Napoca se află într-o continuă scădere, conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj. Dacă rata...

Cazul bărbatului decedat la Pitești. Medic șef: Moartea a fost violentă

Moartea a fost una violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza imediată a decesului a fost asfixia mecanică.