duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPeste 2.000 de români nu s-au prezentat la administrarea rapelului. Ce a...

Peste 2.000 de români nu s-au prezentat la administrarea rapelului. Ce a anunțat premierul?

Peste 2.000 de români nu s-au prezentat la a doua programare de vaccinare. Premierul Florin Cîțu a anunțat că România va încerca să producă vaccinul anti-COVID la Cantacuzino.

România ar putea produce vaccinul anti-COVID la „Institutul Cantacuzino” din Capitală, anunță premierul Forin Cîțu, potrivit stirileprotv.ro. Apelul a venit după ce peste 2.000 de români nu s-au prezentat la a doua programare de vaccinare, pentru administrarea rapelului.

„La fel de uşor ca prima oară, deci fără niciun fel de problemă. Este foarte important să facem rapelul, toată lumea să înţeleagă că este important să facem şi al doilea vaccin, pentru că fără al doilea vaccin, tot ce am făcut până acum, toate eforturile noastre au fost degeaba”, a spus premierul Forin Cîțu.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE