Peste 21 de kilograme de droguri descoperite la un traficant prins în flagrant în Cluj-Napoca

Data:

spot_img

Peste 21 de kilograme de droguri au fost descoperite de poliţişti şi procurori la o persoană prinsă în flagrant când vindea substanţe interzise în Cluj, a anunțat, marţi, IGPR.

„Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureş, au documentat activitatea infracţională a unei persoane, cercetată pentru trafic de droguri de risc şi mare risc. La data de 22 iulie a.c., aceasta a fost prinsă în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 1 kilogram de cristal (3-CMC, drog de mare risc)”, a precizat IGPR, potrivit Agerpres.

Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa persoanei în cauză, fiind descoperite şi ridicate peste 16,5 kilograme de canabis (drog de risc), ambalate în mai multe pungi vidate, şi aproximativ 3,8 kilograme de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal), un grinder şi un cântar de precizie, un aparat de vidat, obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă.

Citește și: Remus Truică a fost eliberat din închisoare după ce a achitat 17.000 de euro. A susținut că „și-a făcut datoria față de țară”

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureş au dispus reţinerea persoanei în cauză, iar în cursul zilei de marţi a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj.

Citește și: Decontarea concediului de odihnă neefectuat, noua metodă de a stoarce bani de la buget

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: diicot.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un milion de euro din bani publici pentru o statuie a lui Mihai Viteazul, la Zalău

Un milion de euro din bani publici pentru o...

A 9-a ediție Karpatia Horse Show, pe Domeniul Cantacuzino. Programul evenimentului

Karpatia Horse Show este un eveniment hipic internațional care...

Violeta Alexandru: „PNL și PSD se critică de fațadă, joacă teatru” | Interviu Aktual24

Violeta Alexandru, proaspăt membru al USR, spune că un...