Peste 300 de medici și studenți ai UMF Cluj au alergat la un cros caritabil

Data:

spot_img

Peste 300 de medici, studenți și profesori au alergat sâmbătă, 13 mai, la crosul caritabil „Medic de 10km” al UMF Cluj. Banii strânși la eveniment vor fi folosiți pentru dotări materiale în secția de oncopediatrie de la Institutul Oncologic.

Cea de-a doua ediție a crosului caritabil „Medic de 10km” a fost organizată de Mădălin Moldovan (UMF – Chirurgie orală şi Cranio-maxilofacială), Organizația Studenților Stomatologi (OSS), Organizația Studenților Mediciniști (OSM), prin proiectul „Sport pentru Sănătate” și Organizația Studenților Farmaciști, sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Citește și: Gală de excepţie, ieri, în Aula Academiei Române: decernarea Premiului Naţional de Proză “Ziarul de Iaşi”, ediţia XX

La crosul caritabil au participat atât studenți și medici rezidenți, cât și profesori și membri ai conducerii universității clujene.

Un medic rezident care a participat la cursa de 10km este de părere că evenimentul este unul special, fiindcă îmbină trei elemente foarte importante din viața noastră: „În primul și în primul rând, ce este foarte important la acest eveniment este tema caritabilă, pentru secția de oncopediatrie de la Institutul Oncologic și, în același timp, e o idee foarte faină să combini sportul, sănătatea cu spiritul caritabil. Transmite un mesaj corect întreg evenimentul”, ne-a spus Alexandru Ilie-Ene, medic rezident, Chirurgie Generală.

Continuare în Monitorul de Cluj!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related