marți, 3 august 2021
AcasăRețeaPeste 5.000 de locuri la liceu sunt alocate în județul Sibiu –...

Peste 5.000 de locuri la liceu sunt alocate în județul Sibiu – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

În această perioadă, una dintre activităţile de bază în cadrul ISJ Sibiu o reprezintă pregătirea admiterii în învăţământul liceal de stat, profesional şi profesional dual, pentru elevii claselor a VIII-a.

Conform planului de şcolarizare, aprobat de către MEC, pentru anul şcolar 2020-2021, au fost aprobate 98 de clase (2744 locuri) pentru învăţământul liceal de stat, 78,5 clase (1943 locuri) pentru învăţământul profesional şi 10 clase (177 locuri) pentru…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE