marți, 18 ianuarie 2022
AcasăNewsletterPeste 500 de cadre medicale au fost deja vaccinate în Teleorman

Peste 500 de cadre medicale au fost deja vaccinate în Teleorman

Dacă la începutul campaniei de vaccinare, o parte importantă a cadrelor medicale din Teleorman erau reticente la perspectiva vaccinării, iată că lucrurile încep să se regleze de la sine și se poate chiar vorbi despre o creștere a entuziasmului.

Vaccinarea în Teleorman a început pe data de 31 decembrie 2020 și i-a avut protagoniști în primul rând pe medici și pe cei din personalul auxiliar, care s-au lăsat destul de repede convinși de faptul că procedura este necesară, pentru a-și putea continua activitatea în siguranță pe viitor. Desigur, au existat și persoane reticente și continuă să existe, dar cei mai mulți dintre angajații sistemului sanitar din Teleorman au înțeles că e important să se vaccineze.

La Centrul de Vaccinare Anti-COVID din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Alexandria, lucrurile decurs în parametri. Potrivit epidemiologului Luminița Dumitrașcu, faza 1 a vaccinării din spitalele teleormănene decurge bine, ba chiar se poate discuta și despre o creștere a entuziasmului în rândul celor care sunt incluși în campanie acum.

Aceasta ne-a spus că tot mai multe cadre medicale au început să se programeze la vaccinare și că până în acest moment nu au existat reacții adverse notabile.

„Din datele pe care le dețin, 485 de persoane din categoria personalului medico-sanitar și auxiliar au fost deja vaccinate până pe 5 ianuarie seara. Ieri au fost programați 120, strict personal din sănătate!”, ne-a declarat epidemiologul.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE